10+
İndirme
İçerik derecelendirmesi
Tüm yaşlar
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi
Ekran görüntüsü resmi

Bu uygulama hakkında

"Line UP", düzenli ve üretken kalmanıza yardımcı olan, Android için kapsamlı bir yapılacaklar uygulamasıdır. Basit ve sezgisel arayüzü ile görevlerinizi kolayca yönetebilir, hatırlatıcılar ayarlayabilir ve yapılacaklar listenize öncelik verebilirsiniz.

"Line UP"ın benzersiz özelliklerinden biri de GitHub ile entegrasyonudur. GitHub hesabınızı bağlayabilir ve sorunlarınızı ve kilometre taşlarınızı görüntüleyerek geliştirme görevlerinizi yönetmeyi kolaylaştırabilirsiniz.

"Line UP", üretkenlik özelliklerinin yanı sıra telefon güvenliğinizi de ön planda tutar. Verileriniz korunur ve bilgilerinizin her zaman güvende olması sağlanır.

Ve en iyi kısım? "Line UP" tamamen çevrimdışı çalışıyor! Uygulamayı kullanmak için internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur (İnternet sadece gerekli GitHub içindir), hareket halindeyken bile kullanımı kolaylaştırır.

Üretkenlik, güvenlik ve rahatlığı bir araya getiren "Line UP", işlerinizi halletmenize yardımcı olacak mükemmel bir uygulamadır.
Güncellenme tarihi
30 May 2024

Veri güvenliği

Geliştiricilerin verilerinizi nasıl toplayıp paylaştıklarını anlamak, güvenliğin ilk adımıdır. Veri gizliliği ve güvenliği yöntemleri; kullanımınıza, bölgenize ve yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Geliştiricinin sağladığı bu bilgiler zaman içinde güncellenebilir.
Üçüncü taraflarla veri paylaşımı yok
Geliştiricilerin, veri paylaşımını nasıl beyan ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinin
Veri toplanamadı
Geliştiricilerin, veri toplamayı nasıl beyan ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinin